Dokumentet

 Shpalo (PDF)

REZOLUTË Për Përfundimit e Mbikëqyrjës Ndërkombëtare të Pavarësisë

U publikua: E Marte, 31.01.2012 
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com