Dokumentet

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI NË MES KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS DHE INSTITUTIT TË KOSOVËS PËR DREJTËSI

U publikua: E Marte, 16.02.2016 
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com