Dokumentet

 Shpalo (PDF)

Pyetjet e deputetëve që nuk kanë përgjigje në dy seanca plenare

U publikua: E Premte, 24.02.2017 
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com