E Shtune, 20.05.2017 16:38

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Kuvendi i Kosovës hap dyert për fëmijët jetimë nga Shqipëria
Kuvendi i Kosovës hap dyert për fëmijët jetimë nga Shqipëria
Kuvendi i Kosovës hap dyert për fëmijët jetimë nga Shqipëria
Kuvendi i Kosovës hap dyert për fëmijët jetimë nga Shqipëria
Kuvendi i Kosovës hap dyert për fëmijët jetimë nga Shqipëria
Kuvendi i Kosovës hap dyert për fëmijët jetimë nga Shqipëria
Kuvendi i Kosovës hap dyert për fëmijët jetimë nga Shqipëria
Kuvendi i Kosovës hap dyert për fëmijët jetimë nga Shqipëria
Kuvendi i Kosovës hap dyert për fëmijët jetimë nga Shqipëria

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Shtune, 20.05.2017 16:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 19.05.2017 11:53

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.05.2017 14:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 11.05.2017 14:06

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.05.2017 17:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.05.2017 15:00

  Kryesia e Kuvendit