Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Në Komisionin për Çështje Politike dhe Demokraci të AP të Këshillit të Evropës, u diskutua për ngjarjet e fundit në Kosovë

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 24.01.2018 14:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 24.01.2018 14:56

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 24.01.2018 14:26

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 24.01.2018 14:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 24.01.2018 14:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 23.01.2018 16:21

  Kryesia e Kuvendit