E Hënë, 27.03.2017 19:18

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e martë, 28 mars 2017

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 27.03.2017 19:18

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 27.03.2017 16:14

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 27.03.2017 15:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 27.03.2017 14:29

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 27.03.2017 14:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 27.03.2017 14:20

  Kryesia e Kuvendit

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com