E Marte, 14.03.2017 15:00

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Nga vizita e Komisionit për Buxhet dhe Financa në Kroaci
Nga vizita e Komisionit për Buxhet dhe Financa në Kroaci

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 14.03.2017 15:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 14.03.2017 14:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 14.03.2017 14:56

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 14.03.2017 14:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 14.03.2017 14:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 13.03.2017 17:44

  Kryesia e Kuvendit

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com