E Hënë, 13.03.2017 14:44

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Sqarim lidhur me miratimin dhe hyrjen në fuqi të Ligjit për zonën e rrezikuar mjedisore të Obiliqit dhe rreth tij

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 13.03.2017 14:44

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 12.03.2017 10:54

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 10.03.2017 13:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 10.03.2017 13:31

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 10.03.2017 13:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 10.03.2017 12:56

  Kryesia e Kuvendit

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com