E Enjte, 09.03.2017 18:42

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Nga vazhdimi i mbledhjes plenare të Kuvendit
Nga vazhdimi i mbledhjes plenare të Kuvendit
Nga vazhdimi i mbledhjes plenare të Kuvendit

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 09.03.2017 18:42

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 09.03.2017 14:56

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 09.03.2017 12:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 09.03.2017 12:14

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 08.03.2017 15:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 08.03.2017 15:31

  Kryesia e Kuvendit

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com