E Mërkure, 08.03.2017 10:28

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Kryetari Veseli vizitoi kadetët e Forcës së Sigurisë së Kosovës
Kryetari Veseli vizitoi kadetët e Forcës së Sigurisë së Kosovës
Kryetari Veseli vizitoi kadetët e Forcës së Sigurisë së Kosovës

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 08.03.2017 10:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 08.03.2017 10:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 08.03.2017 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 07.03.2017 18:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 07.03.2017 14:55

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 07.03.2017 13:16

  Kryesia e Kuvendit

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com