E Mërkure, 28.06.2017 13:23

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Kryeparlamentari Veseli priti në takim sekretarin për bujqësi të shtetit të Iowas në SHBA
Kryeparlamentari Veseli priti në takim sekretarin për bujqësi të shtetit të Iowas në SHBA
Kryeparlamentari Veseli priti në takim sekretarin për bujqësi të shtetit të Iowas në SHBA
Kryeparlamentari Veseli priti në takim sekretarin për bujqësi të shtetit të Iowas në SHBA

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 28.06.2017 13:23

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 01.06.2017 10:09

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 20.05.2017 16:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 19.05.2017 11:53

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.05.2017 14:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 11.05.2017 14:06

  Kryesia e Kuvendit