E Hënë, 06.03.2017 19:24

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Zyra e Sekretarit të Përgjithshëm të Kuvendit të Republikës së Kosovës

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 06.03.2017 19:24

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 06.03.2017 13:14

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 05.03.2017 14:53

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 05.03.2017 13:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 04.03.2017 21:39

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 04.03.2017 11:54

  Kryesia e Kuvendit

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com