E Enjte, 01.01.1970 01:00

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 23.03.2017 13:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 22.03.2017 14:37

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 22.03.2017 12:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 22.03.2017 11:39

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 22.03.2017 11:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 22.03.2017 11:37

  Kryesia e Kuvendit

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com