E Enjte, 01.01.1970 01:00

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 25.07.2017 16:14

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 25.07.2017 16:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 24.07.2017 18:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 03.07.2017 16:46

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 28.06.2017 13:23

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 01.06.2017 10:09

  Kryesia e Kuvendit