E Enjte, 01.01.1970 01:00

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 16.08.2017 11:59

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 16.08.2017 11:52

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 14.08.2017 12:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 10.08.2017 11:53

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 09.08.2017 13:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 04.08.2017 15:03

  Kryesia e Kuvendit