E Enjte, 01.01.1970 01:00

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Shtune, 23.09.2017 19:42

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 20.09.2017 16:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 15.09.2017 18:32

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 14.09.2017 18:53

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 14.09.2017 12:36

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 14.09.2017 11:37

  Kryesia e Kuvendit