Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Shtune, 17.11.2018 16:33

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 16.11.2018 12:48

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 15.11.2018 16:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 15.11.2018 15:29

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 14.11.2018 12:43

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 14.11.2018 12:30

  Kryesia e Kuvendit