Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 12.11.2018 13:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 12.11.2018 11:36

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 11.11.2018 20:17

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 09.11.2018 17:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 09.11.2018 17:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 09.11.2018 17:10

  Kryesia e Kuvendit