Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014-)

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com