Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Mytaher Haskuka

Mytaher Haskuka

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

 • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

Të dhëna personale

 • I lindur më 12.10.1973 në Prizren
 • I martuar

Arsimimi

 • Doktor shkence - Psikologji

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Deputet në legjislaturën e pestë,
 • Profesor në departamentin e Psikologjisë - Universiteti i Prishtinës,
 • Hulumtues në organizata të ndryshme ndërkombëtare dhe vendore,
 • Udhëheqës i ekipit për politika, hulumtime dhe komunikim në UNDP - Kosovë

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Angleze; Turke; Boshnjake; Serbe

Adresa

 • Rr. “Hoxhë Tahsini” Nr.74 - Prizren

Telefoni

 • 044 257 850