Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Anton Quni

Anton Quni

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

    Grupi parlamentar

  • LDK

Partia

Të dhëna personale

  • I lindur më 09.06.1967 në Gjakovë
  • Martuar

Arsimimi

  • • Akademia Ushtarake

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • • Ushtarak: UÇK, TMK, FSK Këshilltar politik i presidentit, deputet në Legjislaturën IV.

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • • Gjuhë angleze, gjuhë serbe dhe kroate

Adresa

  • • Prizren

Telefoni

  • 044 113 441