Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Ismet Beqiri

Ismet Beqiri

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

    Grupi parlamentar

  • LDK

Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Të dhëna personale

  • I lindur më 06.07.1964 në Tërrnavë (Podujevë)
  • I martuar, baba i tre fëmijëve

Arsimimi

  • Jurist i dipl.-Universiteti i Prishtinës-Fakulteti Juridik

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  •  

    • 1991-qershor 2002-Profesor dhe sekretar në SHMT,"28 Nëntori"-Prishtinë
    • Qershor 2002-Nëntor 2002-Drejtor i Kompanisë Publike Komunale "Sportmarketing" Prishtinë
    • Kariera Politike:
    • Anëtar i LDK-së, prej themelimit
    • Themelues i Degës I-rë të LDK-së Kodra e Trimave-Prishtinë
    • Sekretar i kësaj Dege-13 maj 1990-prill 2002
    • Kryetar i Degës- prej v.2002, detyrë që e kryen edhe aktualisht
    • Delegat në të gjitha kuvendet qendrore të LDK-së (VI-të)
    • Anëtar i Këshillit të Pergjithshëm të LDK-së
    • Anëtar i Kryesisë Qendrore të LDK-së,
    • -Deputet i Parlamentit të Republikës së Kosovës i vitit 1998
    • Këshilltar i Kuvendit Komunal të Prishtinës-2000-2002
    • Kryetar i Komunës së Prishtinës-27nëntor 2002-3 janar 2008
    • Kryetar i Asociacionit të Komunave te Kosovës-2005-janar 2008
    • Deputet i Parlamentit të Republikës së Kosovës , prej:03.01.2008, (pas Zgjedhjeve të 17 Nëntorit 2007)
    • Kryetar i Komisionit Parlamentar për të Dejtat e Njeriut,Barazi Gjinore,të Pagjeturit dhe Peticione
  •  

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbisht
  • Kroatisht

Adresa

  • Prishtinë