Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Adem Salihaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

    Grupi parlamentar

  • LDK

Partia

Të dhëna personale

  • I lindur më 25.12.1950 në fshati Duraj - Kaçanik
  • I martuar

Arsimimi

  • Fakulteti Filologjik-Gjuhë dhe Letërsi Shqipe

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Kryetar Komune
    Zëvendëskryeministër
    Deputet
    Gazetar

Adresa

  • Ferizaj

Telefoni

  • 044-555-544