Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Daut Haradinaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

    Grupi parlamentar

  • AAK

Partia

Të dhëna personale

  • I lindur më 06.04.1978 në Gllogjan-Deqan
  • I martuar

Arsimimi

  • Fakulteti Juridik

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Komandant i brigades 131, Jusuf Gervalla, ZoD
    Deputet në komisionin parlamentar për Bujqësi

Telefoni

  • 049 775 777