Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Saša Milosavljević

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Pokret Socijalista (PS)

Të dhëna personale

  • I lindur më 05.04.1973
  • I martuar

Arsimimi

  • Ekonomist i diplomuar

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputet

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglish

Adresa

  • Shtërpca
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com