Komisioni për të Drejtat Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

 • E Mërkure, 03.05.2017 13:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:

1. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Institucionit të Avokatit të Popullit për vitin 2016,

2. Shqyrtimi i Vendimit të Avokatit të Popullit për propozimin e kandidatëve për
zgjedhjen e 5 zëvendësve të Avokatit të Popullit,

3 . Shqyrtimi i peticioneve,

4. Të ndryshme.

 

 • E Mërkure, 26.04.2017 11:00
 • Vazhdim i mbledhjes së komisionit Salla: N 303
 •  
 • E Premte, 21.04.2017 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: S-II
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mëparshme,

2. Shqyrtimi i Raportit përfundimtar për Projektligjin Nr.05/L-105 për mbrojtjen e
femijës,

3 . Shqyrtimi i peticioneve,

4. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 27.03.2017 11:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Shqyrtimi i Vendimit të Avokatit të Popullit për propozimin e kandidatëve për
zgjedhjen e 5 zëvendësve të Avokatit të Popullit,
2. Shqyrtimi i Peticioneve,
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali
 • E Mërkure, 22.03.2017 13:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: S-II
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mëparshme,
2. Shqyrtimi i Vendimit të Avokatit të Popullit për propozimin e kandidateve për zgjedhjen e 5 zëvendësve të Avokatit të Popullit,
3. Diskutimi lidhur me ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 04/L-023 për Persona të
Zhdukur: Të ftuar Shoqatat e familjareve të personave të zhdukur.

4. Shqyrtimi i Peticioneve,
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 • Kryetare

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e parë

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e dytë

  Grupi:

Anëtarët Grupi

Kontaktet

 
Selman Ymeri Pozita: Koordinator i Komisionit Email-i: [email protected] Telefoni: Tel: 038/213 808 ext 10 635 Cel: +377 44 250 339
 
 
Sulltane Gashi Pozita: Zyrtare e Fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038/213 786