Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

  • E Marte, 17.10.2017 13:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Diskutim lidhur me planin e punës së Komisionit;
3. Propozimi i anëtarit në Komisionin Qeveritar për Njohjen e Statusit të ish të Dënuarve dhe ish të Përndjekurve Politikë;
4. Diskutim lidhur me zgjedhjen e tre anëtarëve të Këshillit Prokurial të Kosovës;
5. Formimi i grupit punues për rregulloren e Kuvendit;
6. Formimi i grupit punues për mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit;
7. Shqyrtimi raportit vjetor i punës së Agjencisë Kundër Korrupsionit për vitin 2016;
8. Shqyrtimi raportit vjetor i punës së Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas për vitin 2016;
9. Të ndryshme.

 

  • E Marte, 10.10.2017 13:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Konstituimi i Komisionit;
3. Diskutim lidhur me aktivitetet e Komisionit;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Visar Krasniqi Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 637; 045 386 999
 
 
Mirlinda Kolgeci Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 605; 044 973 651
 
 
Fatbardha Boletini Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 634; 045 359 359