Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

  • E Marte, 24.10.2017 14:00
  • Salla: S-I
  •  

Rendi i ditës:

Raportim i z. Abelard Tahiri - Ministër i Drejtësisë për të diskutuar në lidhje me Marrëveshjen për Drejtësinë të datës 10 shkurt 2015

 

Procesverbali Transkripti »
  • E Marte, 24.10.2017 13:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me datë 10.10.2017;
3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr. 06/-L004 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr. 03/L-094 për Presidentin e Republikës së Kosovës;
4. Diskutim lidhur me zgjedhjen e tre anëtarëve të Këshillit Prokurial të Kosovës;
5. Shqyrtimi raportit vjetor i punës së Agjencisë Kosovare të Pronës për vitin 2016;
6. Të ndryshme.

 

Procesverbali Transkripti »
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Visar Krasniqi Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 637; 045 386 999
 
 
Mirlinda Kolgeci Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 605; 044 973 651
 
 
Fatbardha Boletini Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 634; 045 359 359