Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

 • E Marte, 27.02.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
 •  

Rendi i ditës

Raportim i ministrit të Ministrisë së Punëve të Brendshme z. Flamur Sefaj, lidhur me procesin e aplikimit të Kosovës për anëtarësim në Interpol.

 

 • E Mërkure, 21.02.2018 13:30
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
 •  

Rendi i ditës

Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-060 për Ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.

 

 • E Marte, 20.02.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-II
 •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 30 janar dhe 9 shkurt 2018;
3. Raportim i Shefit të negociatave me Serbinë z. Avni Arifi lidhur me Platformën e Qeverisë së Kosovës për procesin e dialogut Kosovë-Serbi;
4. Të ndryshme.

 

 • E Premte, 09.02.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
 •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 26 dhe 31 janar 2018;
3. Formimi i grupeve punuese për mbikëqyrjen e zbatimit të ligjeve nga fushëveprimi i komisionit;
4. Diskutim lidhur me propozimet për emërimet e reja në Shërbimin diplomatik dhe respektimi i kuotës së paraparë me ligj;
5. Shqyrtimi i fushëveprimtarisë së Komisionit në draft- Rregulloren e Kuvendit;
6. Të ndryshme.

 

Procesverbali
 • E Mërkure, 31.01.2018 10:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
 •  

Rendi i ditës

Raportim i ministrit të Ministrisë së Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli;

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Minire Hasani Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 621; 044 952 134
 
 
Manush Krasniqi Pozita: Nëpunës administrativ Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 620; 044 605 542