Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

  • E Marte, 24.10.2017 13:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 16 tetor 2017;
3. Diskutim lidhur me formimin e grupeve të miqësisë;
4. Diskutim lidhur me agjendën e takimeve të komisionit me ministrat përkatës;
5. Formimi i grupit punues për hartimin e Planit për zhvillimin e diplomacisë parlamentare;
6. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Minire Hasani Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 621; 044 952 134
 
 
Manush Krasniqi Pozita: Nëpunës administrativ Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 620; 044 605 542