Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

  • E Mërkure, 18.04.2018 10:00
  • Mbledhja e Komisionit Salla: N 10
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e kaluara,
2. Diskutimi lidhur me shënimin e Javës së Personave të Pagjetur në Kosovë

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Selman Ymeri Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 635; 044 250 339
 
 
Sulltane Gashi Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 624; 044 412 924