Kryesia e Kuvendit të Kosovës

Slobodan Petrović

Slobodan Petrović

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com