Lajmet e fundit

 • E Premte, 24.02.2017

  Deputetja Emini takoi shefen e Zyrës Ndërlidhëse në Greqisë në Prishtinë, Athanassiadou

  lexo më shumë

 • E Enjte, 23.02.2017

  Nga mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

  Të hënën, në orën 10:00, Kuvendi vazhdon punimet e seancës së fundit. Të enjten, ndërkaq, mbahet seancë e re lexo më shumë

 • E Enjte, 23.02.2017

  Nga mbledhja e Komisionit për Legjislacion...

  Komisioni u njoftua lidhur me shkresën e Gjykatës Kushtetuese dhe për këtë çështje formoi një grup pune. U përkrah raporti me amendamente të Komisionit funksional në Projektligjin 05/L- 134 për legalizimin e armëve dhe dorëzimin e armëve të vogla dhe të lehta, municionit dhe mjeteve eksplozive. lexo më shumë

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com