Lajmet e fundit

E Enjte, 05.01.2017

  • Kryetari Veseli ngushëllon familjen Ismajli, për vdekjen e Kadrije Ismajlit

    lexo më shumë

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com