Lajmet e fundit

E Shtune, 04.03.2017

  • Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e diel, 5 mars 2017

    lexo më shumë

  • Kryeparlamentari Veseli priti në takim Përfaqësuesen e lartë të BE-së, Federica Mogherini

    lexo më shumë

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com