Lajmet e fundit

E Diel, 05.03.2017

  • Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e hënë, 6 mars 2017

    lexo më shumë

  • Vazhdimi i seancës plenare, i paraparë për të hënën, shtyhet për ditën e mërkurë

    lexo më shumë

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com