Lajmet e fundit

E Hënë, 13.03.2017

  • Kryetari Veseli kërkon nga komisionet parlamentare përshpejtimin e shqyrtimit dhe procedimit të projektligjeve

    lexo më shumë

  • Sqarim lidhur me miratimin dhe hyrjen në fuqi të Ligjit për zonën e rrezikuar mjedisore të Obiliqit dhe rreth tij

    lexo më shumë

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com