Lajmet e fundit

E Enjte, 16.03.2017

  • Përfaqësuesit e “Save The Children” takuan anëtarët e Komisionit për të Drejtat e Njeriut lidhur me Projektligjin për të Drejtën e Fëmijës

    lexo më shumë

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com