Lajmet e fundit

E Shtune, 18.03.2017

  • Deputeti Haradinaj mori pjesë në punimet e Komisionit të përgjithshëm për Drejtësi, Punë të Brendshme dhe Bashkëpunim për Sigurinë, në Asamblenë Parlamentare të PBEJL-së

    lexo më shumë

  • Deputetët Mustafa e Haradinaj po marrin pjesë në punimet e komisioneve të përgjithshme të Asamblesë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit për Europën Juglindore

    lexo më shumë