Lajmet e fundit

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për datën 12 janar 2017 - e enjte:

E Enjte, 12.01.2017
Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, bën homazhe dhe vendos kurorë lulesh tek arkivoli i publicistit dhe profesorit Ramiz Kelmendi.


Ora: 10:50

Vendi: Teatri Kombëtar i Kosovës

Mirëpresim ekipet tuaja.

 

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për datën 12 janar 2017 - e enjte: