Lajmet e fundit

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e shtunë, 4 mars 2017

E Premte, 03.03.2017
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, pret në takim Përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme dhe Siguri, Federica Mogherini.

Vendi: Kabineti i kryeparlamentarit

Koha: 09:35

Jeni të mirëseardhur.

 

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e shtunë, 4 mars 2017