Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike

E Mërkure, 05.04.2017
Në mbledhjen sotme të Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike, të kryesuar nga kryetari Faton Topalli, u shqyrtua dhe u miratua në mënyrë unanime raporti për Projektligjin n3.05/L-122, për Kontrollin e Brendshëm të Financave Publike dhe procedohet në seancë plenare.

Nga mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike