Lajmet e fundit

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e shtunë, 22 prill 2017

E Premte, 21.04.2017
1. Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, viziton panairin e përgjithshëm dhe ndërkombëtar "Prishtina 2017"
Vendi: Shkabaj, Prishtinë
Koha: 10:10

2. Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, viziton panairin "Esnaf"
Vendi: Prizren
Koha: 11:45

Jeni të mirëseardhur!

 

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e shtunë, 22 prill 2017