Lajmet e fundit

Veseli dhe Eichhorst flasin për rrugën evropiane të Kosovës

E Premte, 28.04.2017
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, ka pritur në takim Angelina Eichhorst, Drejtoreshë e BE-së për Evropën Perëndimore, Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë.

Në këtë takim është diskutuar për zhvillimet e fundit politike në Kosovë dhe rajon, si dhe për nevojën e ecjes përpara përmes vendimeve të rëndësishme politike për të ardhmen e qytetarëve të Kosovës.

Znj. Eichhorst dhe Kryeparlamentari Veseli kanë diskutuar edhe për reformat në agjendën e integrimeve euro-atlantike të Kosovës, për reformat në sistemin e drejtësisë dhe për zhvillimin ekonomik të vendit.

Drejtoresha Eichhorst tha me këtë rast se Kosova duhet të vazhdojë reformat e nisura, si dhe dialogun me Serbinë.

 

Veseli dhe Eichhorst flasin për rrugën evropiane të KosovësVeseli dhe Eichhorst flasin për rrugën evropiane të KosovësVeseli dhe Eichhorst flasin për rrugën evropiane të KosovësVeseli dhe Eichhorst flasin për rrugën evropiane të Kosovës