Lajmet e fundit

Kryeparlamentari Veseli priti në takim sekretarin për bujqësi të shtetit të Iowas në SHBA

E Mërkure, 28.06.2017
Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka pritur në takim një delegacion të shtetit të Iowas nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, i kryesuar nga sekretari për Bujqësi, Bill Northey.

Në këtë takim, Kryeparlamentari Veseli dhe sekretari Northey, kanë diskutuar për bashkëpunimin e deritashëm dhe ndihmën e vazhdueshme që shteti i Iowas dhe SHBA-të i kanë dhënë shtetit të Kosovës.

Kryetari Veseli tha se industrializimi i bujqësisë, edukimi profesional dhe akademik në këtë fushë si dhe rritja e investimeve në bujqësi, janë prioritete të shtetit të Kosovës.

Ai po ashtu tha se eksperienca e shtetit të Iowas dhe bashkëpunimi i deritashëm do të vazhdojnë dhe do të thellohen edhe më shumë.

 

Kryeparlamentari Veseli priti në takim sekretarin për bujqësi të shtetit të Iowas në SHBAKryeparlamentari Veseli priti në takim sekretarin për bujqësi të shtetit të Iowas në SHBAKryeparlamentari Veseli priti në takim sekretarin për bujqësi të shtetit të Iowas në SHBAKryeparlamentari Veseli priti në takim sekretarin për bujqësi të shtetit të Iowas në SHBA