Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë e Jashtëzakonshme

E Marte, 10.01.2017 11:00

R e n d i  i  d i t ë s


1. Debat parlamentar në lidhje me mbajtjen në arrest të kryetarit të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, z. Ramush Haradinaj, në Francë

Transkripti

Votimi elektronik

pika 1
pika 2