Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Integrime Evropiane

E Marte, 24.01.2017 11:00 në sallën N 302

R E N D I  I  D I T Ë S


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 14.12.2016 21.12.2016, 22.12.2014, 30.12.2016
3. Miratimi i Raportit të Punës së Komisionit për vitin 2016;
4. Miratimi i Planit të Punës së Komisionit për vitin 2017;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali