Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për të Drejtat Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Mërkure, 01.03.2017 11:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mëparshme,
2. Shqyrtimi i Projektligjit për mbrojtjen e fëmijës,
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali