Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjensionit Kosovar për Intelegjencë

E Premte, 03.03.2017 13:00 në sallën S-I

R e n d i  i  d i t ë s:

Raportim i Drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, z. Driton Gashi.