Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri

E Marte, 07.03.2017 11:00 në sallën S-I

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 28.2.2017;
3. Ecuria e anëtarësimit të KOSST-it ne ENTSO-E (e ftuar Ministrja për Dialog znj.Edita Tahiri);
4. Themelimi i Grupit të punës për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për Dixhitalizimin e transmetimeve radiodifuzive tokësore;
5. Të ndryshme;

 

 

 

Procesverbali